Chill & Meet

03:32


Chill & Meet on yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille suunnattu cocktail-henkinen ja nuorekas tilaisuus, joka järjestettiin eilen ensimmäistä kertaa Tampereella. Iltatapahtumassa tutustuttiin muihin yrittäjähenkisiin ihmisiin, päästiin luomaan kontakteja ja etenkin nauttimaan hyvästä seurasta ja mukavasta tunnelmasta Juhlasuunnittelu Glown sekä Feelya Promotionin johdolla. 

Tilaisuus pidettiin Boomi Ry:n upeissa puitteissa Klubi 57:llä. Kaiuttimineen, miksereineen, valojärjestelmineen, peleineen ja vehkeineen tila muuntautuu millaiseksi vain tapahtumapaikaksi. Suunnittelutoimisto Revanssian puolesta olin paikalla vastaamassa tilan visuaalisesta ilmeestä ja kertomassa omalla ständilläni taipaleestani yrittäjänä ja mitä kaikkea tällainen "joka paikan höylä" -tittelin otsaansa saanut artesaani tekeekään. Tila täyttyi inspiroivista tarinoista ja motivoituineista ihmisistä. 

Vaikka jouduin takapakkien vuoksi lennosta soveltamaan uudet asetelmat aiemmin suunniteltujen tilalle, saimme luotua tilasta upean ja tunnelmallisen kokonaisuuden. Joku viisas sanoi joskus, että "Arkkitehti suunnittelee miettien mikä on mahdollista toteuttaa, kun taas artesaani suunnittelee miettien kuinka sen toteuttaminen tehdään mahdolliseksi." Minun, Juhlasuunnittelu Glown ja Feelya Promotionin yhteistyö tapahtuman osalta jatkuu ensi maaliskuun lopulla, kun Chill & Meet järjestetään toisen kerran.


Kiitos tytöille ja kaikille inspiroiville ihmisille mahtavasta illasta!









You Might Also Like

0 kommenttia