Uudiskaksion skandinaavinen sisustus

12:20

Edellisessä postauksessa "Savusaunan tunnelmaa" käytiin läpi rivitalokaksion saunan muutoksia. Jatketaan sisustusprojektin purkamista eteisestä, josta avautuu kompakti tupakeittiö sekä olohuone. 

Tilat eivät vaatineet pintaremontointia kohteen ollessa uudisrakennus. Eteiseen toivottiin säilytys- ja laskutilaa. Kahden ylimääräisen ruokapöydän tuolia säilytetään eteisen seinustalla ja lattiaa koristaa pitkä nahkaräsymatto. Tapio Anttilan Mixrack L kenkäteline on ajaton ja siro vaihtoehto kenkäsäilytykseen.




Keittiöön tuotiin päädystä jatkettava Filippa-ruokapöytä Kruunukalusteesta, joka mahdollistaa illallisen kattamisen tarvittaessa kuudelle hengelle. Basil-tuolien basilikanlehden muotoiset istuimet ovat tyylikkäät ja puujalat tuovat niihin kodikkuutta. Välitilan loisteputkivalaisimet vaihdettiin tyylikkäiksi spottivalaisimiksi.






Olohuoneessa asiakkaalla oli jo edelliseen asuntoon ostettu muhkea harmaa sohva ja suuri vaalea pitkänukkainen matto. Skandinaavista valkoisen ja puun yhdistämistä jatkettiin myös tässä tilassa. Kolmijalkainen sohvapöytä on mukavan epäsymmetrinen. Valmistin asiakkaalle suuren, 150x150 senttisen sisustustaulun puusta, vanulevystä ja Marimekon Fokus -kankaasta. Korkeakiiltovalkoinen tv-taso on sopivan yksinkertainen, mutta tuo tilaan ylellisyyttä. Kontrastia ja erilaisia kuoseja ei säästelty olohuoneessa marokkohenkisen Poufinkaan kanssa, joten jo asiakkaalla olevat pellavaverhot tuotiin rauhoittamaan tilaa. Asiakkaani mieltyi opaalilasivalaisimien tuottamaan pehmeään valkoiseen valoon käydessään Ravintola C:ssä Rautatienkadulla, joten samaa tunnelmaa tuotiin myös tupakeittiöön ja olohuoneeseen. Lisäksi yksinkertainen opaalilasinen pöytävalaisin tuo tilaan lisää miellyttävää valoa ja seinällä nojaa asiakkaan heinäseipäistä tehdyt sisustustikkaat. 








You Might Also Like

0 kommenttia